Ljeto u Svetoj Nedelji 2023.

Datum: 15.06.2023.

Ljeto u Svetoj Nedelji 2023.

 

Prvim danom ljeta, 21. 6. 2023. započinje i ljetni program događanja Svete Nedelje. 

U srijedu 21.6. nezaobilazna točka su vinarije i agroturizmi Svete Nedelje na još jednom Wine & Gourmet dayu. Tijedan dana kasnije u četvrtak 29.6. u Parku skulptura Dubrova s početkom u 19:30 očekuje Vas umjetnički program za cijelu obitelj – ples na Svili „Čarobna šuma“ i Svjetleći anđeli.

Događanja u mjesecu srpnju otvara Jazz u brojdi, koncert Robert Mikuljan trio i Ana Predan u vinogradima San Martino uz degustaciju naših lokalnih vina dok će u u petak 14.7. na velikom platnu u Nedešćini mali i veliki moći će uživati u restauriranoj verziji filmskog klasilka „Kralja lavova“.

Kruna ljeta ovogodišnja je Fešta vina i turizma koja mijenja naziv u Baronova fešta te u sklopu koje će ove godine održati se i ocjenjivačka smotra vina Istočne Istre. Za dobru atmosferu na najvećoj fešti povodom Svete Ana u Svetom Martinu bit će zadužen Kvartet „Istria“. Kraj srpnja obilježit će najbolji party – 2. Labona party na Štrmcu.

U kolovoz će nas na Petangošta 5.8. uvesti Koktelsi uz cjelodnevnu vjersko hodoćašće povodom blagdana Gospe od Drena.

Novost je i Noć šumberskog Terana uz klapu Labin upravo u Šumberu 17.8. Ljeto će zatvoriti filmska projekcija na Štrmcu 23.8. s početkom u u 20:15.

Skip to content