Edukacija za iznajmljivače „Uspješno vodite privatni smještaj u 2024. godini“

Datum: 08.03.2024.

Edukacija za iznajmljivače „Uspješno vodite privatni smještaj u 2024. godini“

Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja i Turistička zajednica Općine Kršan  zajedno organiziraju edukaciju za iznajmljivače u četvrtak 14. ožujka 2024. godine s početkom u 17 sati u prostorijama Doma kulture u Kršanu, na adresi Kršan 35A.

Edukacija je namijenjena svima koji će poslovati u sezoni 2024. bez obzira jesu li početnici ili iskusni iznajmljivači. Kroz edukaciju iznajmljivači će naučiti kako izabrati pravi online kanal za smještaj koji nude te kako na najbolji način optimizirati prodaju smještajnih kapaciteta na glavnim kanalima prodaje ( Booking.com, Airbnb, Expedia, VRBO…).

Po završetku edukacije, polaznici će znati kako razviti prodajnu strategiju i koristiti alate online kanala, kako analizirati tržište i pratiti trendove u turizmu, koje društvene mreže koristiti za promociju, kako komunicirati na društvenim mrežama i kakav sadržaj objavljivati te kako koristiti oglase na društvenim mrežama.

 

Predavanje će održati Ana Klancir, vlasnica obrta Epic Advice  koja ima dugogodišnje iskustvo rada u turističkom sektoru, a prije otvaranja vlastitog obrta za edukaciju i consulting u turističkom poslovanju, bila je account manager u Booking.comu te je aktivno radila na poboljšanju prodaje ključnih partnera.

 

Članovi udruge  „Eco I Do“  održati će prezentaciju Održivi turizam u praksi. Ova edukacija želi potaknuti sve dionike turističkog sektora na praktičnu primjenu turizma temeljenog na principima održivosti, turizma razvijenog na dobrobit lokalne zajednice, turizma u kojem se turisti rado vraćaju i prenose svoja dobra iskustva.

 

Prije edukacije, iznajmljivačima će se predstaviti i Bike centar Rabac- BIKE 4 YOU, sa ponudom Outdoor aktivnosti na području Istočne Istre.

 

Za sudjelovanje na edukaciji potrebna je prethodna prijava putem linka:
https://forms.gle/LtXsR1MXWtNEm4K16

 

Prijave su moguće do 13. ožujka 2024. godine

Skip to content