Dan aktivnog turizma, Promohotel Poreč, 22.02.2023.

Datum: 15.02.2023.

Dan aktivnog turizma, Promohotel Poreč, 22.02.2023.

U sklopu ovogodišnjeg izdanja sajma Promohotel u Poreču u srijedu 22.02.2023. s početkom u 16:00 sati održat će se edukacija Dan aktivnog turizma.

Prijaviti se možete putem sljedeće poveznice: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-pula/dan-aktivnog-turizma-u-porecu-najava

Sve edukacije koje će se u vrijeme trajanja sajma odvijati dostupne su na sljedećoj poveznici: https://www.promohotel.hr/dogadjanja/

PROMOHOTEL 38. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održat će se u dvorani Žatika u Poreču od 22.-25.02.2023. godine.

  1. izdanje međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel tradicionalno pred turističku sezonu okuplja profesionalce iz  turističkog i ugostiteljskog, ali i ostalih indirektno vezanih sektora.

Poreč kao perjanica hrvatskog turizma, biti će destinacija dragocjenih poslovnih susreta na jednom mjestu gdje će se okupiti više od 160 izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotelskih lanaca, hotela, vlasnicima vila, kućama za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, ali i svim ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu, a predstavljeni proizvodi zanimljivi su i korisni i za širu potrošnju.

Ulaz na sajam je slobodan uz obaveznu prijavu putem linka na https://www.promohotel.hr/

 

Program_Promohotel_2023_HGK

Skip to content