Zasjala Dubrova full of stars

Datum: 15.08.2023.

Zasjala Dubrova full of stars

Valnea Bulić – Neya i zvjezdano nebo privukli su velik broj posjetitelja u sklopu manifestacije „Dubrova full of stars“. Riječ je o jednom drugačijem eventu povodom Noći Sv. Lovre koji se održao jučer, u nedjelju 13. svibnja 2023. godine u Parku Skulptura Dubrova.

Organizatori su imali zbilja sreće, pa je tako nebo bilo i više nego pogodno za promatranje “padajućih“ zvijezda odnosno kiše meteora, koja je zbog niskog svjetlosnog zagađenja bila odlično vidljiva.

Koncert mlade kantautorice Neye smjestio se na livadu do Dolca kako bi posjetitelji mogli gledati nebo. Romantična večer uz prekrasan glas mlade pjevačice u pratnji gitariste Nina Atanaskovića i bubnjara Matu Ružića oduševila je prisutne.

Bogat repertoar uključio je brojne domaće i strane hitove u akustičnom izdanju ali i pjesmu kantautorice „333“ koja je premjerno izvedena a službeno izlazi 15.9.

Park skulptura Dubrova je novom manifestacijom TZO Sveta Nedelja zasjao uz glazbenu zvijezdu Neyu ali pokazao se i kao savršena lokacija za promatranje zvjezdanog neba. Program je financijski podržala Općina Sveta Nedelja.

Skip to content