Blagdanska čarolija stiže u Svetu Nedelju

Datum: 30.11.2023.

Blagdanska čarolija stiže u Svetu Nedelju

Najavljen drugi Advent u Svetoj Nedelji

U Turističkom informativnom centru na Dubrovi danas su organizatori predstavili ovogodišnji Advent u Svetoj Nedelji. Manifestacija će se održati kroz dva dana: subota 9. prosinca u Svetom Martinu i petak, 22. prosinca u Nedešćini u popodnevnim i večernjim satima.

I ove godine će tradicionalno u Martinskom bit prava blagdanska čarolija uz ples za djecu, predstavu te podjelu poklona uz najdražeg Djeda Mraza. Program započinje u 17 sati, a pozivaju se sva djeca do navršene 7. godine (prvaši) s prebivalištem u Svetoj Nedelji da svoj poklon preuzmu u subotu 9. prosinca 2023. u 18. sati. Tko nije u mogućnosti, poklon će moći preuzeti naknadno od 11. prosinca u Općini Sveta Nedelja.

U slučaju kiše program se seli u Društveni dom.

U petak 22.12.2023. godine Ispred Doma Poldrugo Valentin zaplesat će i zapjevati učenici OŠ Vitomir Širola Pajo i Folklorna skupina „Mendula“, a nastupit će i polaznici Umjetničke škole „Matka Brajše Rašana“. U pravu božićnu atmosferu prisutne će unijeti glazbena skupina Umole. Finale drugog djela Adventa bit će u znaku disko nostalgije uz bend Febru i DJ-a Shurki. Program počinje u 17 sati.

Oba datuma bit će i humanitarnog karaktera te će manifestacije obogatiti Udruga žena Sv. Nedelje „Mendula“ koja sudjeluje akcijom „Budimo svjetlo i nada onima koji nas trebaju“ a nudit će fritule, kuhano vine, punch, kokice i ostale delicije. U hvalevrijednu akciju za potrebite uključio se i DV Pjerina Verbanac PO Vrećari koji će donirati radove svojih mališana.

Bit će tu i neizostavna gastronomska ponuda lokalnih ugostitelja.

Originalne i zanimljive dekoracije i ove godine priprema Mia Knežević. Osim dekoraciju za Sveti Martin i centar Nedešćine, pripremaju se i jaslice koje će se postaviti do Crkve Presvetog Trojstva.

Raznovrsni program i ove godine nudi razlog za dolazak i druženje u Svetoj Nedelji.

9.12. Sveti Martin „Snježni kort“ 17:00 sati

Dječji disko +  maskota iznenađenja, Lala Land

Predstava „Dobrodošao Djed Mraz“, Teatar naranča i podjela poklona

22.12.  Nedešćina „Disco nostalgija“ 17:00 sati

OŠ Vitomir Širola Pajo, Folklorna skupina „Mendula“, Umjetnička škola „Matko Brajša Rašan“

UMOLE

BAND FEBRA i DJ SHURKI

Skip to content