Odličan odaziv na edukaciju za iznajmljivače

Datum: 19.03.2024.

Odličan odaziv na edukaciju za iznajmljivače

 

Do posljednjeg mjesta bila je ispunjena jučerašnja edukaciju za iznajmljivače u Domu kulture u Kršanu. Riječ je o dugogodišnjoj suradnji između Turističke zajednice Općine Kršan i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja, a ove godine je glavna tema bila rezervacijski sustavi.

Uvodnu riječ je imao Dalibor Kovačić, iz Bike centra Rabac i Albona Adventure, koji je prezentirao Outdoor ponudu ovog područja.

Ana Klancir, stručnjakinja za rezervacijske sustave, otkrila je osnovne alate koje mogu iznajmljivačima olakšati poslovanje. Nadalje je prezentacija bila fokusirana na praćenje trendova u turizmu, uvidom u ovogodišnje trendove te digitalni marketing.

Poseban interes među iznajmljivačima izazvala je prezentacija novoosnovane udruge „Eco I Do“, čiji je ključni cilj promocija održivog turizma u praksi. Tajnik udruge Franko Sifari, dugogodišnji iznajmljivač s Eco Domus certifikatom i brojnim nagradama objasnio je kako ova udruga svojim članovima nudi podršku u ostvarivanju ekoloških certifikata te informiranje o trendovima i važnosti održivog turizma koji postaje sve veći imperativ.

Pored edukacije, turističke zajednice izradile su i prigodne mape za iznajmljivače sa svim potrebnim informacijama o destinaciji, te pozivaju sve zainteresirane iznajmljivače da dođu po svoje mape u urede TZ-a.

Skip to content