Safe stay in Croatia – nacionalna oznaka sigurnosti

Datum: 18.03.2021.

Safe stay in Croatia – nacionalna oznaka sigurnosti

Kroz projekt Safe stay in Croatia osmišljeni su protokoli poslovanja i postupanja s korisnicima u svim turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima. Oznaka Safe Stay in Croatia dodjeljuje se besplatno dionicima iz hrvatskog turističkog sektora i ostalima koji su dio lanca putovanja, poput prijevoznika, zračnih luka, kolodvora, nautičkih luka i marina, koji se prijave u sustav te ispune prijamni obrazac kojim potvrđuju i jamče poštivanje i provođenje aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Safe stay in Croatia – nacionalna oznaka sigurnosti

Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.  Također, vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na web platformi  Safe Stay in Croatia svi zainteresirani mogu naći informacije o tome što ovaj projekt predstavlja, preuzeti sigurnosne oznake, upute za prijavu i ostaviti svoje dojmove. Klikom na gumb možete preuzeti „Priručnik za siguran boravak u Hrvatskoj” gdje se nalaze uvjeti koje objekti moraju ispunjavati za dobivanje oznake te se odlučiti na uključivanje.

 


Preuzmi priručnik za siguran boravak u Hrvatskoj

Ukoliko se odlučite prijaviti, nakon podnešene prijave na Safe stay in Croatia, s potvrdom o prijavi naljepnicu možete preuzeti u uredu TZO Sveta Nedelja, svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati.

 

Skip to content