U srijedu 22. ožujka besplatna edukacija za iznajmljivače

Datum: 14.03.2023.

U srijedu 22. ožujka besplatna edukacija za iznajmljivače

Turistička zajednica Općine Kršan i Turistički zajednica Općine Sveta Nedelja zajedno organiziraju edukaciju za iznajmljivače u srijedu 22. ožujka 2023. godine s početkom u 17,30 sati u multifunkcionalnoj dvorani Društvenog doma Poldrugo Valentin, Nedešćina 103 (zgrada Općine Sveta Nedelja).

Edukacija je namijenjena svima koji će poslovati u sezoni 2023. bez obzira jesu li početnici ili iskusni iznajmljivači. Predavači će svojim temama obuhvatiti sve važne informacije vezane uz poslovanje iznajmljivača, novosti i propise u turizmu te obaveze iznajmljivača, ali i teme poput mogućnosti i načina prezentacije objekta i destinacije.

Prvi dio edukacije obradit će administrativno poslovanje i osnovne pripreme za sezonu 2023. pod vodstvom tvrtke Interligo d.o.o. te će se kroz predavanje obradit brojne teme između kojih: pravila poslovanja vlastitog objekta (kako se zaštiti i kako zaštiti goste od otkaza rezervacije i drugo), određivanje cijena i upravljanje cijenama, oglašavanje (algoritam portala i top trendovi u sezoni 2023).

U suradnji s Upravnim odjelom za turizam Istarske županije, drugi dio predavanja uključit će prezentaciju Eco Domus – Program certificiranja eko-prijateljskog privatnog smještaja od strane Upravnog odjela za turizam Istarske županije, u sklopu koje će iznajmljivači moći dobiti informacije o pogodnosti i prednostima nositeljima ove oznake.

Posljednji dio edukacije vodit će fotograf Noel Miletić, vlasnik branda Dual Photography, koji će sudionicima otkriti najvažnije karakteristike dobre fotografije i promocije kuća za odmor i apartmana.

 

Za sudjelovanje na edukaciji potrebna je prethodna prijava putem linka:

https://forms.gle/MNwFGThXCCoReAeN8

Prijave su moguće do 21. ožujka 2023. godine

Skip to content