Uskršnji ponedjeljak u Parku skulptura Dubrova pun pogodak

Datum: 13.04.2023.

Uskršnji ponedjeljak u Parku skulptura Dubrova pun pogodak

Nova manifestacija „Bijeli zeko na Dubrovi“ u organizaciji TZG Labina i TZO Sveta Nedelja po svemu sudeći postat će jedna nova tradicija na Labinštini.

Sunčani dan privukao preko tristotinjak posjetitelja koji su tijekom popodneva šetali Parkom skulptura Dubrova. Za najmlađe bio je organiziran zabavan program uz likovne radionice, facepainting, a najočekivanije je bilo kolo sreće i predstava „Bijeli zeko donosi sreću“.

„Ova manifestacija zamišljena je kao druženje na svježem zrak, a Dubrova je pravo mjesto za takvo što”, istaknula je Astrid Glavičić, direktorica TZG Labin.

Pored programa koji se održavao u amfiteatru „Dolac“, nudile su se fritule i palačinke od strane Udruge Sv. Nedelja „Mendula“ koje su i ovog puta obogatila događaj svojim štandom.

 

Prizori Dubrove kakvi se davno nisu vidjeli uz brojne obitelji na dekicama, zmajeve u zraku i djecu koja trče među skulpturama podsjetili su na prave vrijednosti blagdana a to su zajedništvo, obitelj i dječja radost.

„Vjerujem je da ćemo zajedničkom suradnjom TZG Labin i TZO Sveta Nedelja doprinijeti promociji Dubrove i razvoju novih manifestacija, svakako tu je i zahvala Mediteranskom Kiparskom Simpoziju koji nam je ustupio prostor”, istaknula je direktorica TZO Svete Nedelje Bianca Dagostin.

Tako je iduća manifestacija koja se planira u suradnji dvije turističke zajednice biciklijada i to u organizaciji Bike Centra Rabac i BK „Albona 1921“, o čemu će više informacija organizatori priopćiti tijekom ovog tjedna.

Skip to content