Villa Alison Deluxe iz Županići najbolja kuća za odmor u 2023. godini

Datum: 19.12.2023.

Villa Alison Deluxe iz Županići najbolja kuća za odmor u 2023. godini

Vila Alison Deluxe iz Županići prema akciji Novog lista, koju je podržao HTZ i Ministarstvo turizma i sporta, proglašena je najbolja vila u hrvatskoj za 2023. godinu. Nagradu su u petak u Brodu na Kupi primili članovi obitelj Faraguna, a uručio ju je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.
Za vlasnicu vile Danijelu Faraguna upriličen je i danas prijem u turističkom informativnom centru Dubrova gdje su nagrađenoj čestitale Irene Franković, općinska načelnica Svete Nedelje i Bianca Dagostin direktorica TZO Svete Nedelje.
Uz prigodne čestitke, načelnica je naglasila kako je Danijela uspješna i inovativna osoba te kako je ovo priznanje stavlja Općinu Sveta Nedelja stepenicu više. Nismo direktno morska, ali nismo ni skroz ruralna destinacija, tako da činimo lijepi spoj jednog i drugog, te možda i zbog toga privlačimo svake godine sve više i više posjetitelja“ rekla je Irene Franković.
Danijela Faraguna bavi se iznajmljivanjem preko 10 godina, a u svom se obraćanju zahvalila svojim gostima te svima ostalima koju su doprinijeli ovom rezultatu te je zaključila kako će nastaviti se razvijati na ovakav način.

Skip to content