WINE EnoGASTRO Vip Event Novigrad 31. ožujka 2022.

Datum: 23.03.2022.

WINE EnoGASTRO Vip Event Novigrad 31. ožujka 2022.

WINE EnoGASTRO Vip Event Novigrad 2022. održati će se u Novigradu u Marini & Hotelu Nautica 31. ožujka 2022.g. s početkom u 14 sati. Bogati program edukacija i druženja traje do 19 sati.
Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim eno gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta. Među brojnim izlagačima, svoja kvalitetna vina predstaviti će i naš Vino Matiška.
Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te se prijavili na prijavnici. Event će se održati sukladno aktualnim COVID mjerama!
Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba, barova…) direktori hotela, nabave ili voditelji hrane i pića,.. koji žele biti dio eventa mogu se obratiti s iskazanim interesom na: info@dantes.biz
Partneri projekta su Hotel & Marina NAUTICA, Grad Novigrad i Turistička zajednica grada Novigrada, Istarska županija i TZ Istre, Hrvatska turistička zajednica, HGK Županijska komora Pula, Udruženje obrtnika Poreč, a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.
Cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije možete pronaći na web stranici
Skip to content